Intakegesprek

Mocht u interesse hebben in Only Dogs uitlaatservice zal er een afspraak met u worden gemaakt voor een intakegesprek. Hierbij kunt u mij al uw vragen stellen. Ook geeft dit mij de kans om u en uw hond te leren kennen.

Als u tevreden bent over het gesprek en uw hond(en) mee wil laten wandelen met Only Dogs uitlaatservice zullen er een aantal papieren ondertekend worden door beide partijen. Dit is onder andere de algemene voorwaarden en sleutelcontract, deze nemen we tijdens het intakegesprek rustig door.

De wandeling

Op de met u afgesproken dagen zal ik uw hond ophalen voor de wandeling met de groep. Als alle honden zijn opgehaald gaan we wandelen op de Dobbeplas in Nootdorp. Dit is een stuk wandelgebied speciaal voor honden, hier is ook de gelegenheid voor de honden om te zwemmen. Ook is het geschikt voor de honden die alleen van pootjebaden houden.

Na de wandeling van minimaal een uur zal uw hond weer bij u thuis gebracht worden. Als u een handdoek bij de deur neerlegt zal ik uw hond voor zover dat mogelijk is even droog maken.

Meestal zijn de honden zo moe dat deze lekker gaan liggen slapen tot de eigenaar weer thuis komt.

De auto

De auto is speciaal voor de honden ingericht. Er zitten meerdere kooien in zodat de honden elk hun eigen plekje hebben. Ook is de auto voorzien van airco, dankventilatie en is er een EHBO-kistje aan boord. De auto word om de 2 weken schoon gemaakt en eens in de zoveel tijd gedesinfecteerd.